Ameliyat Örtüsü Renkleri

Ameliyat Örtüsü Renkleri

Labor Tekstil olarak, kurulduğumuz günden bu yana, müşterilerimiz olan sağlık çalışanlarının vücuduna uygun, çalışma koşullarında onları rahatlatacak ve nefes almalarını sağlayacak kalitede malzemelerle çalışıyoruz. Ürettiğimiz tüm kıyafetlerde alerji yapmaması ve rahat olması bizler için önemli bir kıstastır. Ürettiğimiz takımlar, ameliyathane kıyafetleri, terlikler ve üniformalar iki cinsiyet için de uygun şekildedir. Farklı ve değişik desenli terlikler, bandanalar üreterek, sağlık çalışanlarının kıyafetlerinde farklılık yaratmalarını sağlıyoruz. Hemşireler için özel ürettiğimiz yüksek belli, hamile pantolonları da bulunmaktadır. Bu pantolonlarımız, internet sitemiz aracılığıyla satılmaktadır. Daha fazla bilgi almak için sitemizdeki destek bölümüne yazabilir, ürünleri satın almak için de üye kaydı oluşturabilirsiniz.

Likralı Kumaşın Faydaları Nedir?

Likralı kumaşları tercih ettiğimiz kıyafetlerimizde, müşterilerimize esneme payı bırakıyor. Özellikle doktorların ameliyatlarda uzun süre kalması ve vücutlarını saran kıyafetlerle bu hizmeti verememeleri oldukça doğaldır. Onların çalışma standartlarını artırırken aynı zamanda rahat olmalarını da sağlayan bu likralı kumaşlar birinci tercihimiz olmaktadır. Farklı kıyafetlerde ve takımlarda üretimini sağladığımız likralı ürünlerimize ulaşmak için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Ameliyathane Kıyafetleri Hangi Renk Olmalıdır?

Günlük çalışma esnasında giyilenden farklı olarak ameliyat örtüsü renkleri genellikle yeşil ve mavi olarak tercih edilmektedir. Ürettiğimiz tüm takımlarda bu durumu göz ardı etmiyoruz. Ameliyathanelerdeki kan sıçraması ve bulaşması durumlarında, doktorların üzerinde bu lekelerin görünmemesini ya da en az görünmesini sağlayan renkler de yine mavi ve yeşildir. Takımlar halinde ürettiğimiz ameliyat kıyafetleri, belden lastikli ve harici bel bağına sahiptir. Böylelikle insanlar rahat edecekleri şekilde bellerini ayarlayabilirler.

Farklı Renklerde Nöbet Kıyafetleri

Ameliyathanenin içinde giyilenin dışında bir de normal süreçte giyilen doktor kıyafetleri vardır. Genellikle scrubs olarak isimlendirilen bu kıyafetler, mevsimine göre kısa ya da uzun kollu olarak üretilmektedir. Genellikle doktorlarımız için kısa kollu takımlar üretmekteyiz. Dilendiğinde içine uzun kollu giyilerek günlük nöbete devam etmeye izin veren takımlarımızda renk sınırlaması yoktur. Pembe, lacivert, siyah, kırmızı, bordo, yeşil gibi birbirinden farklı birçok renkte kıyafet üretimi sağlıyoruz. Böylelikle günlük olarak aynı renkleri giymekten doktorlarımızı kurtarıyoruz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.