Anatomik Terlik Bayan

27-09-2019 15:45
Anatomik Terlik Bayan

Anatomik terlikler uzun süreli ayakta çalışan insanlara oldukça yardımcı olan ürünlerdir. Ayaktaki özel noktaları destekleyerek yorulmayı geciktirir ve duruş bozukluklarında yardımcı olarak, sağlık bir çalışma ortamının oluşmasını sağlar. Kaliteli anatomik terlikler, yıllar boyunca kullanılabilir. Bizler, anatomik terliklerin hem kadın hem erkek için olanını satmakta, özel sipariş üzerine önlük ve üniforma dikimi hizmeti vermekteyiz. Kaliteli ürünlerimizi doktor, hemşire ve aşçı gibi uzun saatler boyunca ayakta kalarak çalışan kişilerle buluşturmak, kuruluş amacımızdır. Ürettiğimiz hizmetimizin ve ürünlerimizi, en iyi koşullarda müşterilerimize ulaştırmak için çalışıyoruz. Ücretsiz kargo desteğimizle birlikte, evlerinize kadar ürünleri gönderiyor, Türkiye’nin dört bir yanına ulaşabiliyoruz.

Anatomik Terliklerde Renk

Kadın anatomik terlik ürünleri arasında düz renkliler ve desenliler mevcuttur. Bu ürünlerimizden beğendiğinizi satın almak tamamen sizlerin zevkine kalmıştır. Eğer düz renklerde anatomik terlik bayan modelleri tercih etmek isterseniz en sık giden renklerden kırmızı, lacivert, siyah ve beyaz arasında karar kılmalısınız. Desenli olarak üretilmiş birden çok taban destekli terliğimiz de mevcut. Ürünlerimiz, uzun süre ayakta kalan insanların ilerde yaşayabileceği sıkıntıları engellemek ve rahat etmelerini sağlamaktır. Tabanlarda genellikle elektriği iletmeyen özel üretim materyaller ya da tahta kullanmaktayız. Olası bir iş kazası sonucunda terliklerinizin sizlere her zaman yardımcı olması için çalışıyoruz.

Materyal

Deri üretim olan terliklerimizin içerisinde ayaklarınız hem rahat edecek hem de nefes alacaktır. Kalitesiz suni derilerden yapılan terlikler zaman içerisinde insanların ayaklarında mantar enfeksiyonuna yol açabilir. Bu durumun önüne geçmek için sık sık çorap değiştirmeli ve nefes alan ayakkabı ve terlikler tercih edilmelidir. Sadece terlik işi değil üniforma dikimi de gerçekleştirmekteyiz. Ürettiğimiz üniformalar arasında hemşirelere, doktorlara, asistanlara uygun ameliyathane ve günlük kullanıma uygun formalar da mevcuttur.

Sipariş Vermek

Sipariş vermek için yapmanız gereken internet sitemizdeki kolayca dolduracağınız forma isim, soy isim, mail adresi gibi gerekli bilgileri girdikten sonra, satın almak istediğiniz ürünleri belirlemek, daha sonra bunları da sepetinize eklemek olacaktır. Dilediğiniz kart aracılığıyla ödemeleri gerçekleştirebilirsiniz. Ürünlerimizi kargoya verirken, ücretsiz şekilde gönderim yapmaktayız, sizlere ekstra bir kargo ücreti çıkartmamaktayız.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.