Anatomik Terlik En Ucuz Sabo Terlik

01-10-2019 15:45
Anatomik Terlik En Ucuz Sabo Terlik

Anatomik Terlik En Ucuz Sabo Terlik 

İnternet sitemizde bulabileceğiniz, kalın tabanlı ve anatomik iç yapıya sahip olan terliklerimiz, uzun süreler boyunca ayakta duran hemşire ve doktor gibi meslek gruplarına hitaben üretilmiştir. Ürettiğimiz bu terliklerde ayağın önemli noktalarına destek vererek, duruş bozukluklarının oluşmaması ve topuk dikeninin çıkmaması için özel tabanlar geliştirdik. Terliklerimizde deri kullanarak ayaklarınızın hava almasını sağladık, terledikçe ayaklardaki mantar oluşumunun artmasını böylelikle engelledik.

Taban Malzemeleri

Tabanlarda farklı malzemeler kullanan işletmemiz, elektriği iletmeyen ve tahta tabanlar üzerinde yoğunlaşmış durumdadır. Herhangi bir iş kazası ya da bir olayda, elektriğin tabandan geçmemesi için yalıtkan malzemelerin kullanılması gerekir. Bizler bu durumu göz önüne alacak şekilde terliklerimizi müşterilerimize iletmekteyiz. Üretilen terliklerimizde düz renkler ve desenliler de mevcuttur. Kişiler kendi zevklerine uygun olan terliği seçerek rahatlıkla sipariş verebilirler. Kart ödemesi istemeyen müşterilerimizi de düşünerek her ile gönderdiğimiz kargolarda, kapıda ödeme kolaylığını da sunmaktayız.

Anatomik Terlik Satın Almak

Sitemizde anatomik terlik en ucuz ve en uygun fiyatlara satılmaktadır. Hizmet politikamız gereğince ürünlerimizi ücretsiz şekilde kargoya vermekteyiz. Müşterilerimizin memnun kalması için özel dikim üniformalar da tasarlamaktayız. Özel dikimin yanında hazır üniformaları da sitemizden satın alabilirsiniz. Kalp, Süpermen, samuray gibi farklı desenlere sahip olan üniformalarımızı satın alabilirsiniz. Kadın ve erkekler için anatomik, farklı renklerde ve modellerde terlikleri de sitemizde bulabilirsiniz.

Site İçi Faaliyetler

Aklınıza takılan soruları sormanız için whatsapp danışma hattımız mevcuttur. İnternet üzerinden sorularınızı sormak isterseniz, sitemizdeki bilgi kutucuğunu doldurarak bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Özel olarak üretilen kıyafetlerden satın almak ve diktirmek isterseniz vücut ölçülerinizle alakalı bizleri bilgilendirmeniz gerekmektedir. Terliklerde topuk kalınlıkları kişiden kişiye göre değişmektedir. Kadın kullanıcılar biraz daha yüksek topuklu terlikleri tercih ederken, erkekler biraz daha alçak tabanlı terlikler satın almaktadır. Bir terliğin size uygun olup olmadığını anlamanın en basit yolu, içerisinde ayağınızın rahat etmesi, terlememesi ve zaman içerisinde ayağınızda yaralar yapmamasıdır. Deri ürünlerle ürettiğimiz terliklerimiz ayaklarınızda yara yapmayacak şekilde dizayn edilmiş ve terletmeyecek şekilde hava delikleriyle donatılmıştır.

 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.