Anatomik Terlik Erkek

02-10-2019 15:15
Anatomik Terlik Erkek

Anatomik Terlik Erkek 

Anatomik terlikler, uzun süre ayakta çalışanlar için oldukça ideal ürünlerdir. Özellikle doktorlar, hemşireler, aşçılar tarafından kullanılan bu anatomik terlikler insanların sürekli ayakta durmaktan dolayı yaşayacakları hastalıkların önlenmesinde yardımcı olur. Ayakta uzun süreli durmak, ilerleyen yaşlarda varislere ve topuk dikenine neden olabilmektedir. Özellikle yanlış ayakkabı ve terlik tercihi bu süreci hızlandırmakla kalmayıp, en birinci sebebi olarak gösterilmektedir. Ürettiğimiz yüksek tabanlı anatomik terliklerimiz sayesinde doktorlara, hemşirelere ve ayakta uzun süre çalışan insanlara yardımcı olmayı hedeflemekteyiz.

Anatomik Terlik Çeşitleri

Piyasadaki araştırmalarımız sonucunda en kaliteli şekilde üretilmiş ürünlerin hep çok pahalıya satıldığına tanık olduk. Ayakta çalışan ve yorulan insanlar için özel olarak ürettiğimiz terliklerimizi en uygun fiyattan sizlere sunarak, daha sağlıklı bir çalışma hayatı geçirmeniz için çalışıyoruz. anatomik terlik erkek modellerimiz, kadın modellerimiz dilenen renkte üretilebilmektedir. En sık tercih edilen renkler arasında beyaz, lacivert, siyah ve kırmızı vardır. Topuk kalınlığı da kişinin özel isteğine göre değişebilmektedir. Suni deri yerine gerçek deri kullanarak üretilmiş terliklerimiz, derinizin nefes almasına ve olası mantar hastalıklarına karşı önlem almanıza da yardımcı olur.

Anatomik Terlik Desenleri

Desenli ya da düz tercih edebileceğiniz terliklerimiz arasında kalp desenli, korsan desenli, samuray desenli, aşçı desenli ve Süpermen desenliler vardır. Kişiliğinize uygun olan terliği seçmekte özgürsünüz. Sitemizden alışveriş yapmak isteyen müşterilerimizin doldurması çok kolay olan üye formunu doldurduktan sonra beğendiği terliği sepetine eklemesi, ayak numarası seçmesi gerekir. Ücretsiz olarak kargoya verilen ürünlerimizi satın alırken dilediğiniz kartı kullanmakta özgürsünüz. Erkeklerde 40 ile 45 arası numaralar terliklerde

mevcuttur.

 

Üniformalar ve Hedefler

Terlik dışında tıbbi kıyafetler, bandanalar, üniformalar, hemşire ve baş hemşire üniformaları da mevcuttur. Çeşitli desenlere sahip olan ürünlerimiz arasından dilediğinizi seçtikten sonra kendi bedeninizi seçerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti bizler için son derece önemlidir. Bu yüzden işletme stratejimizi bu konu üzerinde yoğunlaştırarak ilerlemekte ve işletmemizin geleceğine bu şekilde yön vermekteyiz. Kaliteli ürünlerimizi uygun fiyatlarda sunup, müşterilerimizle buluşturmak kurulduğumuz günden beri tek amacımızdır.

 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.