Bayan Doktor Önlükleri

Bayan Doktor Önlükleri

Doktor önlükleri yoğun çalışma temposuna dayanıklı, sürekli yıkama nedeniyle deforme olmayacak şekilde üretilmelidir. Bayan doktor önlükleri genelde beyaz renkte olmakla beraber, renk seçeneği vardır. Beyaz haricinde, mavi ve Sohbet Hattı pembe olarak da tercih edilmektedir. Firmamız çalışma şartlarına uygun olarak tasarlanmış ürünlerin satışını yapan bir firmadır. Peşin fiyatına 3 taksit imkânından yararlanın.

Doktor Önlüğü Kumaş Özellikleri

Kumaş tercihi dikkatli yapılmalıdır. Sürekli yıkama nedeniyle pamuklaşma yapmayan kumaş tercih edilmelidir. Firmamız dayanıklı ve kaliteli kumaş kullanılır. Ütüsü kolaylıkla yapılabilir. İstek halinde formaya isim yazılır. Yazılan isim kesinlikle sökülmez ve rengi solmaz. Kısa kol ve uzun kol olarak seçenekleri vardır. Cep detayı göğüs ve formanın alt tarafına yapılmıştır. Dilerseniz tek cepli modellerde mevcuttur. Forma boyu olarak kısa ve uzun modelleri vardır. Tercih tamamen size bağlıdır.

Renk Seçeneği

Formalar farklı renk seçenekleri ile satışa sunulur. Sağlık kuruluşlarında çalışılan bölüme göre değişik renklerde forma giyilir. Firmamız 25 renk seçeneği ile sizlere hizmet sunar. Çalıştığınız bölüme uygun formayı sipariş etmek artık daha kolay. Hemen sitemize girin ve ürün seçin. Beden seçimi ve renk seçimi yapıp ödemeyi yapın. Kargonuz en geç bir hafta içinde elinizde olur. Sitemize üye olarak kampanya ve duyurulardan ilk siz haberdar olun. Firmamız kaliteli personel formalarını uygun fiyata sizlerle buluşturur. Alıp kullandığınız zaman çok memnun olacaksanız.

Sipariş Nasıl Verilir?

Sağlık çalışanıysanız ve formaya ihtiyacınız varsa medikal gezmenize gerek yok. İhtiyacınızı olan her ürün sitemizde mevcuttur. Önlüklerden terliklere kadar olan her ürünü kolaylıkla temin edebilirsiniz. Kargo ücretsiz olarak sizlere sunulur. İster tek ürün, isterseniz toplu sipariş verin, her durumda kargoya ücret ödemezsiniz. Medikal tekstil Sohbet hattı sektörü farklı bir sektördür. Seçilen kumaştan yapılan tasarıma kadar her ayrıntı ince bir şekilde düşünülmelidir. Aldığınız ürünü 14 gün süre ile değiştirebilirsiniz. Beden seçeneği mevcuttur. Büyük beden için önceden bizimle iletişime geçmeniz gerekir. Özel isteğe bağlı dikilen ürünlerde değişim mevcut değildir. Forma ölçülerini ve renk seçeneğini önceden firmamıza bildirerek sipariş oluşturmanız gerekecektir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.