Desenli Erkek Doktor Forması

Desenli Erkek Doktor Forması

Doktorluk en kutsal mesleklerden biridir. Yoğun bir çalışma hayatı olan bu meslek dalında doktorlar gece gündüz demeden çalıştıkları için pek çok meslek dalına göre daha rahat kıyafetlere ihtiyaç duyarlar. Çünkü sürekli hasta ile haşır neşir olmak zorundadırlar. Bu nedenle de doktorların seçtiği kıyafetler hem yıkaması kolay hem de kaliteli kumaşlardan üretilmelidir. Firmamız 1979 yılı itibariyle medikal sektöründe üretim yapmaya başlayan Türkiye'nin en tanınmış firmasıdır. Firmamızın ürün kataloğu oldukça geniş olup düz ve tek renk doktor formalarından desenli erkek doktor forması üretimine pek çok farklı ürünü firmamızın online sitesinden bulabilirsiniz.

Doktor Forması Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Piyasada çok farklı kalitelerde doktor formaları bulunuyor. Ancak iyi bir markanın ürününü tercih ederek uzun süre renk değişimi olmadan formaları kullanabilirsiniz. Bunun yanında özellikle renkli formalar için renklerin yıkama esnasında birbirine karışmaması için iyi dokuda kumaşlar kullanılmalıdır. Firmamızda üretilen formalar alpaka kumaşlardan olup sık yıkamalara karşı oldukça dayanıklıdır. Firmamızın online sitesinden ister düz renk ister desenli ürünleri sipariş verebilirsiniz. Kadın ve erkek doktorlar için farklı renk ve tasarımlarda formaları firmamızdan kolaylıkla temin edebilirsiniz. Firmamızda satışta olan her ürün firmamız garantisi kapsamında olup asla kaliteden ödün verilmez.

Firmamızda Satılan Ürünler

Doktorlar çalışırken kimi zaman sadece beyaz önlük giyerler. Ancak kullandıkları beyaz önlüklerin imal edilmesinde kullanılan alpaka kumaşlar bu önlüklerin uzun süre sararma yapmadan kullanılmasını sağlar. Firmamızda doktor formalarının yanında, hemşire formaları, doktor önlükleri, sabo terlik modelleri, ameliyathane takımları gibi farklı ürünlerinde satışı mevcuttur. Firmamızdan ürün almak için https://www.labotekstil.com.tr adresini ziyaret edebilir yada firmamızın bayiliklerine uğrayabilirsiniz. Firmamız müşteri memnuniyeti odalı çalışan ve yılların deneyimi olan köklü bir firmadır.

Nasıl Sipariş Verebilirim?

Firmamızdan istediğiniz ürünleri almak son derece kolaydır. Bunun için online sitemize girerek hızlıca sipariş verebilirsiniz. Sitemize özel peşin fiyatına 3 taksit olanağı vardır. Bunun yanında toplu alımlarda kargo ücreti alınmaz. Sitemize üye olarak kargo takibinizi yapabilirsiniz. Sitemizden aldığınız ürünlerde değişim hakkınız mevcuttur.

 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.