Doktor Önlüğü

Doktor Önlüğü

Tekstil ürünleri arasında en ihtiyaç duyulan ve sağlık çalışanlarının hastalarıyla daha sağlıklı bir şekilde ilgilenebilmeleri adına önemli olan doktor önlüğü ürünlerimiz, tamamen rahatlık esas alınarak üretilmiştir. Kaliteli kumaş yapısı ile üretilen tekstil ürünlerimiz doğal kumaştan üretilmiş olup kullanımı rahattır. En şık tasarımlar, yaka çeşitleri, boy uzunlukları ve kol kesimleri ile doktorların rahatlığı esas alınmıştır.

Hizmetlerimiz

Hizmetlerimiz arasında medikal ürünlerin en ihtiyaç duyulan özellikli olanları firmamızda mevcuttur. Bulunan ürünlerin, rahatlık, sağlıklı kumaştan üretilmesine, kolay kuruma ve yıkanabilir özelliğine dikkat ediyoruz. Zamanın kısıtlı olduğu ve uzun saatler nöbette kalması gereken, ameliyathanede hastalarına müdahale eden ve muayene esnasında uzun süreli rahatlık sağlayan ürünlerimiz doktorlarımız için kişiselleştirilmiş ürünleri de kapsamaktadır.

Ürünlerimiz;

  • Kadın doktor önlükleri
  • Erkek doktor önlükleri
  • Desenli doktor önlükleri
  • Ameliyathane takımları
  • Nöbet takımları
  • Hemşire forması
  • Terlik modelleri
  • Ameliyat örtüsü

Ürünler tamamen doğal, elastik, vücut sıcaklığına duyarlı alpaka kumaş ve yeni nesil teknoloji ile üretilmiş kumaş içeriğine sahiptir. Doktor önlüklerimiz çeşitleri ve tasarımları ile gün boyu kullanabileceğiniz yapıdadır.

Kadın Doktor Önlükleri Modelleri

Kadın doktor önlükleri model olarak hâkim, ceket, erkek yaka şeklinde farklı yaka modellerine sahiptir. Bunun yanı sıra boy uzunlukları tesettür model, ceket boy gibi çeşitli alternatiflere sahiptir. Her mevsim kullanıma uygun kumaş yapısıyla bozulma yapmaz ve uzun ömürlüdür. Dayanıklı yapısı, içerisinde rahat hareket imkânı ile doktorların zorlu çalışma şartlarına gayet uyumlu.

Erkek Doktor Önlükleri Modelleri

Doktorlarımızın rahatlığını düşünüyor ve onların çalışma koşullarını her üretimde önemsiyoruz. Bu nedenle sunduğumuz ürünlerin, doktorlarımız için şık, estetik ve konforlu olmasına özen gösteriyoruz. Kullanılan doktor önlüğü sizlerin istediğine uygun olarak tasarlanabiliyor. Kişiye özel beden ve modellerin yanı sıra üzerine isminizin olduğu baskıların yapıldığı desenli doktor önlükleri ile enerjinize farklı bir boyut katıyoruz.

Ameliyathane Doktor Önlükleri

Ameliyathane için tasarlanmış önlüklerimiz terikotton ve likralı kumaş özelliği ile tarafınıza sunuluyor. Farklı model ve renklerde erkek ameliyat önlükleri oldukça şık. Erkekler ve bayanlar için geniş renk skalasına sahip olup, takım ya da üst olarak sunulmaktadır. Alt olarak mevcutta bulunan ürünlerimiz ise alpaka kumaştan olup lastikli bel yapısıyla oldukça kullanışlıdır.

V yakanın tercih edildiği modellerimizde doktorlarımız ameliyat sırasında oldukça rahat hissedecekler. Kadın ameliyat önlükleri ise yarasa kol, alt, üst ya da takım şeklinde olup, özel sipariş olarak alınan modellere sahiptir. Ameliyathane önlüklerinin en önemli yapısı herhangi bir lekeye yer bırakmamasıdır.

Genellikle kan lekesi zorlu lekeler arasındadır ve çıkmaz. Ameliyat önlüklerimizin kumaş yapısı leke barındırmıyor. Anti-alerjik yapısı ile kaşındırmıyor ve sizlerin çalışmasına engel olmuyor.

Kolay kuruma yapısı ile yıkandığında uzun süreli kuruma beklenmez. Islaklığı hissettirmeyen yapısı ile uzun süreli kullanıma oldukça uygundur. Ameliyathaneler için ürettiğimiz ameliyat örtülerimiz farklı boy ve ebatlarda üretilmektedir. Ameliyat doktor önlüğükategorisinden 112 ürünlere, ameliyat örtüsünden anti statik terliklere kadar geniş ürün yelpazemiz ile hizmetinizdeyiz.

Desenli Doktor Önlük Modelleri

Doktorlarımızın ciddi ve stresli iş ortamına bir nebze neşe ve enerji getiriyoruz. Birbirinden farklı ve renkli desenlerin olduğu, kaliteli kumaş ve baskı yapısına sahip önlükler ile oldukça keyifli hissedeceksiniz. Rahatlık, enerji, dinamik yapı ve çalışma koşullarında verimliliğin esas alındığı desenli ürünlerimize her geçen gün bir yenisini ekliyoruz. Özel sipariş olarak istediğiniz beden ve desende isminizi ekleyerek gönderim sağlıyoruz.

Nöbet Takımları

Sağlık çalışanlarımız olarak hayati öneme sahip doktorlarımız için nöbetlerinde rahat etmeleri adına tüm detaya yer verdik. Nöbet takımları sadece sağlık alanında değil, kimya, laboratuvar ve aşçılık gibi birçok meslek grupları tarafından tercih edilen ürünler arasındadır.

Uzun süreli çalışma koşullarına uyum sağlayan esnek yapısıyla ürünlerimiz;

  • Terikotton kumaş
  • Likralı kumaş
  • Alpaka kumaş
  • Yeni nesil kumaş teknolojisi

Üretiminde kullanılan özellikler ile içerisinde terlemeyecek ve bu sorundan kaynaklı ağrılar yaşamayacaksınız. Üzerinizde en rahat kıyafetiniz varmış gibi hareket edebileceksiniz.

Hemşire Forması

Sağlık çalışanlarımızın her iş kolu emektardır. Hastalar ile sürekli iletişim halinde olan ve hareket gerektiren bir iş kolu olduğu için, hemşire formalarının bu hareketle uyumlu olması gerekir. Bu nedenle çalışma sistemlerini dikkate alarak ürettiğimiz tüm hemşire formaları mutlak surette rahatlık esaslıdır. Hijyenik yapısı ile hastalarınıza her zaman temiz görüneceksiniz.

Doktor Önlüklerinde Kişiye Özel Ürünler

Doktor önlüklerimiz kişiye özel olarak istenilen bedende üretilmektedir. Kişiye özel olarak kadın ve erkek modeller arasında desenli doktor önlükleri, beyaz doktor önlükleri, doktor formaları gibi birçok ürün kişiselleştiriliyor. Özel siparişlerde 7 günlük teslimat süremiz bulunmaktadır.

Doktor Önlüklerinde Yaka Modelleri

Doktor önlüklerimizde en önemli husus yaka modelleridir. Doktorların kendisini rahat hissedebilme adına tercih etiği ve önem verdiği yaka modelleri vardır.

Bunlar;

  • Hâkim yaka doktor önlüğü
  • V yaka doktor önlüğü
  • Ceket yaka doktor önlüğü
  • Erkek yaka doktor önlüğü
  • Düğmeli hakim yaka doktor önlüğü
  • Fermuarlı ceket yaka doktor önlüğü

Bu modeller erkek ve kadın doktor önlükleri için tasarlanmıştır. Yaka modelleri, renkleri, kumaş çeşitleri ile doktorların işlerini daha esnek yapıda gerçekleştirmelerini sağlar.

Doktor Önlükleri Fiyatları

Ürünlerimiz arasında oldukça talep gören ve beğenilen doktor önlüğü modellerimiz, kalitesine nazaran oldukça uygun fiyattadır. Doktorlarımızın beğendiği ürünlerden birkaç adet almalarını sağlayacak şekilde en makul fiyat seviyesini belirlemiş bulunmaktayız. Kumaşların yeni nesil teknoloji ile üretilmesi sonucu daha az maliyetli seviyeye indirilmiş ve doktorlarımıza hak ettikleri kalitede hizmet sunmuş bulunmaktayız.

Farklı boy uzunlukları ile dilediğiniz beden ölçülerine göre üretim yapıyoruz. Ceket boy tercih edilen modeller arasındadır. Kadın doktor önlükleri arasında ise hâkim yaka tesettür boy modelimiz talep gören diğer ürünlerimiz arasındadır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.