Doktor Önlük Firmaları

Doktor Önlük Firmaları

Önlükler, doktorların vazgeçilmez kıyafetleridir. Günlük olarak değiştirdikleri üniformalarını her zaman temiz ve düzenli tutabilmek için yedek kıyafetlere ihtiyaç duyarlar. Bizler sağlık sektöründe çalışan insanların ihtiyaç duyabileceği ürünleri üreterek, internet sitemiz aracılığıyla Türkiye’nin dört bir yanına ücretsiz kargo ve kapıda ödeme kolaylığıyla göndermekteyiz. Kaliteli ürünlerimizi bugüne kadar kullanan her müşterimiz memnun kalmıştır. Üretimden gönderime kadar kontrolümüzden geçen önlükler, her zaman ihtiyaç duyulacak eşyalar arasındadır.

Doktor Önlüğü

Dilenen desende ve renkte üretilmiş olan önlüklerimiz, sitemizden satın alınabilir. Doktor önlükleri firmaları arasında en bol çeşide ve özelliğe sahip ürünler Labor Tekstil firması olarak bizlerdedir. Ürünlerimizi beden seçeneğine göre geliştirmekteyiz. Özel dikim istenen önlüklerde, müşterilerimizin bizlerle iletişime geçerek, beden ölçülerini bizlere iletmesi çok önemlidir. Normal günlük kıyafet kumaşı yerine dayanıklı ve ameliyathanedeki asitlere karşı sizleri koruyan önlüklerimizi, internet sitemizden beğenerek satın alabilirsiniz.

Önlük Dikimi

Doktorlar ve 112 acil çalışanları da dâhil olmak üzere, tüm sağlık sektörü personeli için, uygun fiyatta ve kaliteli üniformalar dikmekteyiz. Özel dikim olarak üniforma diktirebilecek hastaneler ve doktorların bizlerle iletişime geçmesi oldukça önemlidir. En kısa sürede tamamlayarak teslim edeceğimiz siparişlerimizde desenli ya da düz kumaş tercihi de bulunmaktadır. Doktor önlüklerinin yanında, ameliyathanelerde ve hastane içerisinde kullanılan yüksek tabanlı terlikler de sitemizde bulunuyor.

Terlik ve Diğer İhtiyaçlar

Terlikler, deri malzemelerden üretilmiş olup elektriği iletmeyecek şekilde dizayn edilmiştir. Ayaklarınızın hava almasını sağlarken sizleri dış etkenlerden koruyan terliklerimiz de, üniformalardaki gibi farklı desenler ve çeşitler bulabilirsiniz. Sadece doktor terliği değil, hemşire ve hasta bakıcı terliklerini de online olarak sipariş ederek kapıda ödeyebilirsiniz. Ortopedik tabanlara sahip ürünlerimiz, ayakta uzun süre çalışan doktor, hemşire ve aşçı gibi meslek gruplarının yorgunluklarını hafifletmeye, ayakta ileride karşılarına çıkacak hastalıklara karşı önlem almada oldukça iyidir. Ortopedik olarak tasarlanmış tabanlarımız, vücudu desteklerken ayağa masaj yapar ve topuk dikeni ihtimalini sıfıra yakın düzeye indirir. Garantili olarak gönderdiğimiz terliklerimiz, kaliteli ürünlerden üretildiği için uzun yıllar boyunca giyilmeye rağmen yıpranma payı oldukça düşüktür.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.