Doktor Önlük Satın Al

Doktor Önlük Satın Al

Doktor Önlük Satın Al 

 

Doktorluk mesleğini icra eden kişilerin, sık sık üstünü değiştirmesi gerekebilir. Nöbet başlarında ve sonları dışında, gün içinde de bulaşan maddelerden dolayı üstlerini değiştirmek zorunda kaldıklarında yedek üniformalara ihtiyaç duyarlar. Bizler kurulduğumuz günden bu yana ayakta mesleğini icra eden insanlara yardımcı olmak ve onlara ürünler üretmek için çalışıyoruz. Ürettiğimiz doktor önlüklerini uygun fiyatta ve kaliteli şekilde müşterilerimize göndererek, müşteri memnuniyetimizi artırmayı hedefliyoruz.

Özel Dikim

Dileyen doktorlarımızın üstüne göre üniformalar üretebiliyoruz. Özellikle kendi vücuduna göre üniforma isteyen müşterilerimiz bizlerle iletişime geçerek, istedikleri modeli tarif ederek vücut ölçülerini vermelidir. En kısa sürede kaliteli kumaşlarla ürünlerimizi hazırlayarak, kargoya veriyoruz. Doktor önlük satın al ve diktir alanında en sıkı çalışan firma olarak, farklı kumaşlar ve dokular kullanıyoruz. Seçtiğimiz kumaşların nefes alır ve likralı olmasına özen gösteriyoruz. Gün içinde terlemeyi engellemiş için nefes alan kumaşlar tercih ediyoruz. Likralı kumaşlar da hareket kabiliyetini artırmakla beraber oldukça rahat ve şık göründüğü için tercihimizi bu yönden yana tutuyoruz.

Diğer İhtiyaçlar

Bandana, pantolon, terlik gibi doktorların ihtiyaç duyacağı ürünlerin satışını internet sitemizden gerçekleştiriyoruz. Satın almak istediğiniz ürünü beğendikten sonra sitemize üye olarak sepetinize eklemeniz ve ödemeyi tamamlamanız yeterlidir. Kaliteli ve anatomik Doktor terlikleri de satmaktayız. Düz renk ve farklı desenlere sahip terliklerimizde her ayak numarasına uygun ürün bulunmaktadır. Sabo terlik olarak bilinen kalın tabanlı terlikler genelde sağlık sektörü çalışanları tarafından sıkça tercih edilmektedir. Kendi arzunuza göre kalın ya da yüksek tabanlı olarak sipariş ettiğiniz ürünleri, sizlere ulaştırıyoruz.

 

Müşteri Memnuniyeti ve Ücretsiz Kargo

Takım halinde kıyafet satın almak isteyen kişiler için özel üretilmiş, bone, üniforma, pantolon ve terlik setlerimiz de sitemizde var. Sipariş verdikten sonra sitemize girerek kargonuzun nerede olduğunu çok rahat öğrenebileceğiniz bir sistem geliştirdik. Ücretsiz kargo imkanıyla gönderdiğimiz ürünlerimizin hepsinde müşterilerimize kapıda ödeme kolaylığı da sunuyor, onların memnun kalması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Desenli ve desensiz üniforma çeşitlerimizi incelemek isterseniz internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.