Hemşire Formaları Renkleri

Hemşire Formaları Renkleri

Hemşirelik pek çok meslek dalı gibi kutsal olan bir meslektir. Hemşireler sağlık camiasının önemli kilit taşlarındandır. Yoğun bir çalışma ortamı olan hemşireler iş yerlerinde rahatlık ve şıklığı yakalamak adına özel kumaşlardan üretilmiş formalar giyerler. Bu formalar hem kullanışlı hem de konforludur. Hemşirelerin özellikle hasta bakımında en çok çalışan meslek gurubu olduğu göz önüne alındığında hastaların kan, idrar gibi vücut salgıları ile temas riskleri de en fazladır. Bu nedenle giydikleri formaların kolay yıkanabilen yüksek ısıya dayanıklı ve renk atmayan kumaşlar olması gerekir. Firmamız 1979 yılından bu yana medikal sektöründe hizmet veren köklü bir kuruluştur. Firmamızda gerek hemşire formaları gerek doktor önlükleri ve daha fazla ürünün imalatı ve satışı yapılır.

Hemşire Forması Modelleri

Hemşire formalarının üretimi için kullanılan kumaşlar özel dokuya sahip olan alpaka kumaşlardır. Firmamızda üretilen ve satışta olan forma modelleri için https://www.labortekstil.com.tr sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Firmamızda farklı renk seçeneklerimiz mevcut olup ister kısa kollu, ister uzun kollu ürün satın alabilirsiniz. Firmamızda hamile hemşireler için daha farklı tasarımlarda ürünler bulunur. Özellikle tesettürlü hemşireler için forma bulmak zorken firmamız ile bu sorun hızlıca çözüme kavuşur. Güvenilir ve kaliteli formalar giymek isteyen tüm hemşirelerin sitemizi ziyaret etmesini bekleriz.

Hemşire Forması Desenleri

Hemşire formaları için scrubs modeli ürünler de üreten firmamızdan alınan ürünleri uzun süre yıpranmadan ve sararma yapmadan kullanabilirsiniz. Firmamızda üretilen hemşire formaları renkleri için sitemizi ziyaret ediniz. Birbirinden şık ve eşsiz tasarımlara imza atan firmamız forma ile şık olmanın yolunu sizlere gösteriyor. Kolay ütülenebilen ve leke tutmayan ürünlere firmamızda ulaşabilirsiniz.

Hemşire Forması Fiyatları

Firmamız Türkiye'nin en tecrübeli medikal üreticisi olup uygun fiyat politikası ile yıllara meydan okumuştur. Firmamızdan alacağınız ürünler piyasanın en uygun fiyatları ile sizlere sunulur. Özellikle online alış verişlerde peşin fiyatına 3 taksit imkanı vardır. Bunun yanında toplu alımlarda ücretsiz kargo hizmetinden de yararlanabilirsiniz. Firmamızda sabo terlik modelleri ve doktor önlükleri gibi farklı ürünlerinde satışı mevcuttur. Firmamızı arayarak ürünler hakkında bilgi alabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.