Hemşire Forması

Hemşire Forması

Hemşire Forması 

Hemşire forması modellerimiz sizler için yenilendi. Sağlık çalışanlarımız arasında en hareketli iş yapısına sahip olan hemşirelerimizin, yoğun çalışma temposuna uyan ürünleri üretmek adına hemşire forması modellerine ağırlık veriyoruz. En geniş model seçeneklerine sahip olan formalarımız kaliteli kumaşlardan üretilmiştir.

Hemşire Forma Özellikleri

Hemşire formaları çeşitli kategorilerde ve farklı tasarımlarda karşınıza çıkıyor. Dilediğiniz modeli dilediğiniz renk ve ölçüde alarak çalışmanızda kullanabilirsiniz.

Özellikleri;

  • Doğal alpaka kumaşla üretilmiştir.
  • Terletmez
  • Çabuk kuruyan yapıya sahiptir.
  • Anti-alerjik yapısıyla kaşındırmaz.
  • Yumuşak ve elastik yapıdadır.
  • 16 renk seçeneğine sahiptir.
  • Farklı bedenlerde üretilir.
  • İsim işleme yapılır.
  • Alt-üst farklı renklerde kombin
  • Pamuklu kumaş
  • Farklı yaka çeşitleri
  • Desenli modeller

Bu özelliklere sahip olan hemşire formasıürünlerimiz, her sağlık sektöründe kullanılmaktadır. Büyük beden için özel sipariş alınabilmektedir.

Hemşire Forması Modelleri

Hemşire modelleri alternatif seçeneklere sahiptir. Kullanılacak olan modeller bedene uyumlu olduğu için yoğun çalışmaya uyumlu ve sizlerin enerjisini kesmeyecek yapıya sahip. Doğal kumaş yapısı içerisinde kendinizi hafif ve mutlu hissedeceksiniz. Üzerinizden tüm günün stresini alarak sizlerin çalışmasını kolaylaştıracaktır.

Modellerimiz;

  • Kısa kollu hemşire forması
  • Tesettür model hemşire forması
  • Uzun kollu hemşire forması
  • Kısa kollu hemşire forma takımları
  • Hamile hemşire forması
  • Baş hemşire forma takımı
  • Kiraz desenli hemşire forması takımı

İçinde kendinizi o kadar rahat hissedeceksiniz ki, uzun çalışma koşullarına sahip, neredeyse 2. eviniz olan hastanede stresli bir yerde değil de evinizdeymiş gibi hissedeceksiniz. Bazı meslek gruplarında giyilen formalardan bir an önce kurtulmak adına ciddi stres altına girilmektedir. Hemşire forması ve diğer ürünlerimizi üzerinizden çıkarmak istemeyeceksiniz.

Hemşire Forması Yaka Modelleri

Ürünlerimiz arasında yaka çeşitlerine sahip olan hemşire forması ile dilediğiniz kullanımı sağlayabileceksiniz. Boyun bölgesi solunumun olduğu alan olduğu için birçok kişi boğaz bölgesini kapatan giysiler içerisinde rahat hissetmezler ve yoğun stres yaşarlar. Bu olumsuz durum çalışma verimliliğini düşürür ve daha fazla terlemenize yol açar. Bu nedenle yaka modellerini, çok çalışan hemşirelerimize özel arttırdık.

Bunlar;

  • Erkek yaka hemşire forması
  • Hâkim yaka hemşire forması
  • Kare yaka hemşire forması
  • Japone yaka hemşire forması
  • Zarf yaka hemşire forması
  • Ceket yaka hemşire forması

Bu yaka modelleri özellikle baş hemşire formalarında daha farklı bir tasarım göstermektedir. Her bedene ve kişiye uyumlu yapısıyla rahat boyun bölgesi sizlerin daha konforlu çalışmanızı sağlayacak.

Baş Hemşire Forması

Baş hemşire bilindiği üzere tüm hemşirelerin gerekli işlerini yöneten kişidir. Diğer hemşirelerden ayırıcı özelliği ve konumu itibari ile farklılık yaratacak tasarımlara sahip baş hemşire formaları takım olarak oldukça şık. Sağlık bakım hizmetleri müdürü olarak görev yapan baş hemşirelerin formaları alpaka kumaş ve şambre kumaş ile üretilmiştir. Alpaka kumaş kış mevsiminde tercih edilen kalın kumaş türü iken, şambre kumaş dört mevsime uyumlu %70 pamuk içeren yapıya sahiptir.

Hamile Hemşire Forması

Hemşirelerimizin hamilelik sürecinde rahatlıkla kullanabileceği, elastik yapıya sahip formalarımız ile işinizi yaparken bebeğinizi rahatsız etmeyeceksiniz. Sizin rahatlığınızdaki herhangi bir olumsuzluk ve huzursuzluk bebeğinize sirayet edeceği için ürünlerimizi tam koruma olarak ürettik.

Alpaka kumaş ile üretilmiş olan hamile hemşire formalarımızda, alt kısım için özel hamile lastiği dikilmiş, bel yapısına rahatlık sağlanmıştır. Alt ve üst olarak lacivert ve beyaz renkte tasarlanmış olan ürünlerimizi kombin yapabiliyorsunuz. Bedeninize uyması adına büyük beden almanıza gerek yok.

Karın bölgenizin esnek ve bol bırakıldığı diğer ölçülerin ise bedeninize uygun olduğu formaların içerisinde estetik bir görünüme sahip olacaksınız. Üzerinize olması için büyük beden alacağınız formalarda olduğundan bol ve salaş bir görüntü vermeniz motivasyonunuzu düşürecek ve hareketiniz kısıtlı hale gelecektir. Bu nedenle hamile kıyafetine uyarladığımız formalarımızı hamile hemşirelerimiz gönül rahatlığıyla kullanabilecek.

Tesettür Hemşire Formaları

Tesettür hemşire formaları diz üstü ölçüsüyle kullanım bakımından hemşirelerin hareketini kolaylaştırıyor. Hâkim yaka ve boru paça özelliği ile alt, üst ya da takım olarak tercih edilebilir. Tesettür hemşire formaları; terikoton ve alpaka kumaş ile üretildi. Desenli modelleri hemşirelerimiz tarafından yoğun ilgi görmektedir. Hayvanlar alemi desenli, kedi desenli, kelebek desenli formalarımız çok enerjik bir görünüme sahiptir.

Uzun Kollu ve Kısa Kollu Hemşire Forması

Hemşire formaları, doktor önlükleri, ameliyathane formaları gibi birçok üründe kısa kollu ve uzun kollu olmak üzere üretim yapıyoruz. Hastane koşulları steril ve serin bir ortam olsa da yoğun hareket ve gün boyu enerjinin yarattığı vücut sıcaklığı daha yüksek olarak hissedilmesini sağlıyor.

Böyle durumlarda rahat hareket etmek adına, her mevsim kullanılabilecek kısa ve uzun kol tasarımları önem kazanıyor. Kollarınızın sürekli hareket halinde olduğu, hastalarla yakın temas halinde bulunduğunuz süreçte, kumaş yapısının sizleri terletmemesi özellikle kötü bir görüntü vermemek adına önemlidir.

Hastalar sürekli terleyen ya da yoğun tempoda ter nedeniyle oluşan ter kokusuna maruz kalmak istemez. Kumaş özelliğimiz tüm ihtimaller düşünülerek tamamen steril olacağınız yapıya sahiptir. Günlük yıkama ve kullanıma uygunluğu, kuruyan yapısı ile her gün temiz, hijyenik ve sağlıklı görüneceksiniz. Kol bölgesinin rahatlığı ve özel bol kesimi ile hastalarınıza yardım ederken, kollarınızı çok rahat hareket ettireceksiniz.

Hemşire Forması Fiyatları

Uzun süreli kullanıma, yıkanmaya ve dayanıklılığa sahip olan hemşire formalarımız yoğun çalışmanızda her zaman yanınızda. Üzerinizden çıkarmayacağınız, sizi rahat ettirecek ve terletmeyecek bir ürüne ne kadar para harcarsınız? Bu konuda rahatlığına düşkün sağlık çalışanları tarafından değer biçilemez bir özelliğe sahiptir. Biz sizlerin rahatlığı adına tüm bu özellikleri sunuyoruz ve karşılığında en uygun fiyatı sizin yerinize belirliyoruz. Bir ürünün sorunsuz olarak kullanıldığı, yıpranma ve eskime yapmayan bir kumaşa sahip olması, ürünlerimizle mümkün hale geliyor.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.