Hemşire Forması Fiyatları

Hemşire Forması Fiyatları

Hemşirelik en kutsal mesleklerden biridir. Zira sağlık sektörünün adeta domino taşı olan hemşirelik mesleği sayesinde insanlar hastanelerde, aile hekimliklerinde pek çok hizmeti kolaylıkla alabilirler. Hemşireler bugün ameliyathanelerde, diyaliz merkezlerinde, yeni doğan servislerinde, halk sağlığı bilimlerinde ve aile hekimliklerinde her daim hastaların bakımından sorumlu olan bir meslek örgütü mensuplarıdır. Böylesine özel bir meslek olan hemşireler toplum önünde oldukları için her daim giyim ve kuşamları ile dikkat çekerler. Bu nedenle de sürekli olarak temiz, yeni ve modern formalar giymelidirler. Firmamızdan farklı ve özel tasarım hemşire formalarını kolaylıkla temin edebilirsiniz. Firmamızda kısa kollu, hamileler için yada tesettürlü hemşireler için farklı modellerde formalar bulunuyor. Bunun için https://www.labortekstil.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hemşire Forması Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Göz önünde bir meslek olan hemşireler için üretilen formalar kesinlikle kaliteli kumaşlardan üretilmelidir. Alacak olduğunuz formanın markası bu noktada size doğru ve nitelikli bilgi verecektir. Firmamız Türkiye'nin en köklü markası olup ürettiği formaları uzun süre ilk günkü renk ve dokusunda kullanabilirsiniz. Ürettiğimiz formaların renklerinde solma ve sararma yaşamazsınız. Bunun yanında sık yıkama gerektiren hemşire formaları kolay ütü tutan kumaşlardan üretilir. Firmamızda hem kadınlar hem de erkekler için farklı tasarımda formalar üretilir. Müşterinin isteğine göre kare yaka, zarf yaka ya da beşgen yaka modeller hazırlanır.

Hemşire Forması Fiyatları

Firmamız Türkiye'nin en tanınmış markası olarak sizlere kaliteli ürün sunmanın yanında uygun fiyat ilkesi ile hizmet eder. Uygun hemşire forması fiyatları için mutlaka firmanızın online sitesini ziyaret ediniz. Firmamız peşin fiyatına 3 taksit imkânı sağlar. Ayrıca ücretsiz kargo seçeneğinden de yararlanabilirsiniz.

Nasıl Sipariş Verebilirim?

1979'dan bu yana medikal forma tasarımı yapan firmamız ürünlerin hazırlanmasında alpaka kumaş kullanıyor. Müşterinin isteğine göre uzun kol, kısa kol, ve farklı renk seçenekleri olan forma modellerinden istediğinizi online sitemizden sipariş edebilirsiniz. Sipariş edilen ürünler en geç 4 gün içinde anlaşmalı kargoya teslim edilir. Firmamızda ödeme kolaylığı sağlanmakta olup alınan ürünlerin 14 gün içinde faturasıyla birlikte iade edilmesi mümkündür.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.