Hemşire Forması Renkleri Desenleri Modelleri Fiyatları.

Hemşire Forması Renkleri Desenleri Modelleri Fiyatları.

Hemşire Forması Nedir?

Sağlık sektörünün gizli kahramanları hemşireler için özel tasarlanmış iş kıyafetlerine hemşire formaları denir. Bu formalar sağlık çalışanının isteğine göre uzun kollu, tesettürlü, kısa kollu olabileceği çok farklı renk çeşitliliğinde de tasarlanabilir. Hemşire, bu formaları kendi zevkine veya hastane politikasına göre edinebilir. Bazı hastaneler formaları kendileri hemşirelere dağıtsa da, çalışma koşullarının ağırlığından dolayı sağlık çalışanları sürekli olarak yedek forma tutma ihtiyacı hissedebilirler.

Hemşire formaları çok kaliteli olmak zorundadır. Labor Tekstil tarafından sağlık çalışanlarının beğenisine sunulan hemşire formaları, birinci sınıf malzemeden üretildiği için uzun yıllar rahatça kullanılabilir.

Kaliteli Hemşire Forması Nasıl Olur?

Kaliteli formalar defalarca yıkanmasına rağmen renk solması yaşamaz. Fakat kalitesiz formalar en fazla 15 yıkamadan sonra öyle çok renk kaybeder ki artık kullanılamaz hale gelir. Bu sebepten dolayı bütçenizi korumak ve daima güzel görünmek için kaliteli hemşire formalarını seçmenizi tavsiye ediyoruz. Labor Tekstil olarak satışa sunduğumuz tüm hemşire formaları alpaka kumaştan üretilmektedir. Bu sayede formaların kullanım ömrü çok uzun olmakta ve yüzlerce kez yıkanmasına rağmen renk açması görülmemektedir.

Hemşirelerimiz çok yoğun tempoda çalıştıklarından dolayı hızlı hareketleri sebebiyle formaları bir yerlere takılarak yırtılabilir veya delinebilir. Labor Tekstil tarafından satılan hemşire formaları ise hem esnek hem de çok mukavemet gücü yüksek ürünlerdir. Bu sayede çok ciddi bir dış etken olmadığı müddetçe formalarda yırtılma görülmez.

Bunların yanında hemşirelerin formaları çalışma ortamları gereği çok çabuk kirlenirler. Hatta çoğu hemşire, her gün farklı forma giymek ve günün sonunda o formayı yıkamak zorundadır. Bu da formaların sürekli yıkanmasına sebep olur. Alpaka kumaş kullanılan hemşire formaları, bu yoğun yıkama trafiğinden olumsuz etkilenmez. Bunun yanında formaların çok çabuk ütülenebilmesi ve kırışmaması da hemşirelerin vakitsizliği düşünüldüğünde büyük bir avantajdır.

Hemşire formaları tüm bu özelliklerinin yanında rahat olmalıdır. Bu sayede hemşireler daha az yorulur ve yoğun tempoyu yaşarken formaları onlara kendilerini rahat hissettirir. En rahat hemşire formalarını satın almak ve modelleri incelemek için Labor Tekstil’in hemşire formaları bölümüne bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Medikal tekstil sektöründe çizgi sini hiç bozmadan kaliteli ürünlerle hizmetinizdeyiz.

Hemşire Formalarında Hangi Renkler Vardır?

Doktor önlüklerine göre hemşire formalarında çok daha fazla tasarım seçeneği bulunur. 16 farklı renk ile tasarlanan hemşire formaları sayesinde hemşireler tek düzelikten çıkmış olurlar. Genel olarak mavi ve beyaz sade modeller tercih edilse de, birden fazla rengin karıştığı desenli hemşire formaları da mevcuttur.

Bu noktada en önemli kriter hastanenizin uyguladığı giyim yönetmeliğidir. Eğer hastaneniz hemşire formaları konusunda esnek ise bu çeşitli forma modellerini inceleyebilirsiniz. Labor Tekstil’de tüm bedenlere ait hemşire formaları bulunur ve en ufak memnuniyetsizliğinde 14 güne kadar iade ve değişim hakkınız bulunmaktadır. Alt ve üst bedenlerinizi farklı renklerde alma imkanınız da mevcuttur.

Tesettürlü Hemşire Forması Son Zamanların Yeni Modası 

Kapalı hemşire forması olarak da kullanılan bu model son zamanlar da en çok aranan takım olma özelliğine kavuştu. Uzun kollu tunik şeklinde üst forma ister terikotton kumaştan isterseniz de alpaka kumaşın renklerinden üretilmektedir. En yeni renkler en son trenleri online alışveriş sitemizde bulabilirsiniz. 

 Tesettür kapalı hemşire forması renkleri


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.