Hemşire Formasını ne renk İstersiniz ?

27-08-2018 14:21
Hemşire Formasını ne renk İstersiniz ?

Hemşire önlükleri en önemli medikal ürünler arasında yer almaktadır. Zira hemşireler sağlık kuruluşlarının bel kemiğidir. Her ne kadar tedavi süreçlerinde son noktayı doktorlar koysa da hemşire mesleğini icra eden çalışanlar çok yoğun tempoda bu sürecin diğer kısımlarını hallederler. Hemşirelerin bu yoğun tempoda çalışırken konforlu olmaları ve uzun saatler boyunca çalışacakları için en azından giydikleri ile kendilerini rahat hissetmeleri gerekir. Hemşire önlükleri de bu duruma göre tasarlanması gereken medikal ürünlerdir. Yoğun tempoda çalışan hemşirelerin hem konforlu hissetmesi hem de şık görünebilmeleri düşünülerek tasarlanmaktadır. Medikal ürün üreticileri artık her detayı düşünerek en kullanışlı hemşire önlüklerini üretmektedirler.

Hemşire Önlüklerinin Türleri

Hemşire önlükleri doğal olarak kadınlar ve erkekler için farklı üretilmektedir. Hemşirenin zevkine veya hastanenin yönetmeliğine göre belirlenen modeller için çeşitli tasarımlar mevcuttur. Bunlar kara yaka, d yaka, beşgen yaka, zarf yaka gibi yakasına göre farklılık gösteren modellerdir. Özellikle kadın sağlık çalışanları farklı modelleri tercih ettikleri için medikal ürün üreticiler çok çeşitli ve desenli hemşire önlükleri de üretmektedirler. Sunduğumuz onlarca farklı hemşire önlükleri modellerinden muhakkak en az 1 tanesi hoşunuza gidecektir.


Birbirinden farklı tasarımlara sahip hemşire üniformaları renkleri ve kullanım avantajları ile ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılamak için geliştirilmektedir. Sağlık alanlarında çalışanlara özel olarak ürettiğimiz dayanıklı hemşire üniformaları uygun fiyat seçenekleri ile online satış mağazamızda sizleri beklemektedir. 

Hemşire önlükleri her zaman en kaliteli malzemeden üretilmelidir. Hastane şartları çok zorludur bir çok sivri ve kesici alet ile sürekli olarak muhatap olan hemşirelerin kullanacağı önlükler de en kaliteli malzemelerden üretilmek zorundadır. Bu sayede hemşire önlükleri kolayla yırtılmaz ve sararmaz. Hastane ortamları genel olarak bir sürü leke yapıcı madde ile doludur. Bu maddeler zaman zaman kan veya ilaç kalıntıları olabilir. Hemşire önlükleri kolay yıkanan ve üzerindeki inatçı lekeleri de kalıcı olarak tutmayan malzemelerden üretilirler. Ayrıca sağlık sektörünün doğası gereği hemşire önlüklerinin çok sık yıkanması gerekecektir, kalitesiz malzemeden üretilen ürünler anında sararmaya ve tüy dökmeye başlarlar. Fakat kaliteli hemşire önlükleri yüzlerce kez yıkansa dahi ilk günkü gibi giyilebilir.

Orijinal Ürünler

Siz değerli sağlık çalışanlarının konforunu ve mutluluğunu çok önemsiyoruz ve sizlere sunduğumuz tüm ürünlerin orijinal ve sertifikalı ürünler olduğunu da belirtmek istiyoruz. Hemşire önlükleri ile konforlu bir şekilde hizmet veren hemşirenin belki de onlarca farklı hayata dokunacağını hatta onları ölümden döndürebileceğinin de farkındayız. Bu sebeple her daim en kaliteli ürünleri sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz.

Orijinal ürünlerin tamamı üretici garantilidir. Herhangi bir çabuk eskime, dikişlerinin atması, kumaşının yırtılması veya renk atma gibi bir durum olursa hiçbir zorlayıcı süreç olmadan ürünü iade ederek yenisini talep edebilir veya paranızı geri alabilirsiniz. İade konusunda hiç zorluk çıkarmayan işletmemiz daima olarak sağlık çalışanlarımızın mutluluğunu hedeflemektedir.

Orijinal hemşire önlükleri ütü istemezler, zaten çalışmaktan kendine vakit ayıramayan hemşireler bir de ütü eziyeti ile uğraşmak zorunda kalmazlar. Üretiminde kullanılan malzemeler sayesinde yıkandıktan ve kurutulduktan sonra kullanılabilir.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.