Kadın Antistatik Terlik

13-09-2019 15:29
Kadın Antistatik Terlik

Kadın Anti statik Terlik 

Günlük hayatında, çalışma hayatında masa başı iş yapmayıp, eğer ayaküstü çalışıyorsanız en önemli nokta ayakların konforudur. Ayakların konforu için de seçilen ayakkabının, terliğin kaliteli ve rahat olması gerekir. Anatomik ayakkabı ve terliklerden sonra gelişen teknoloji ile bir terlik türü daha ortay çıktı. Antistatik terlik, günümüzde çalışma hayatı içerisinde en çok tercih edilen terlik modellerinden birisidir.

Antiastik Terlik Nedir?

Her gün gelişen teknoloji birçok sektörde etkin olarak kullanılmaya başlandı. Teknolojinin imkânları kullanılarak antiastik tercihlerin imalatı yapılmaya başlandı. Antiastik terlik, vücutta oluşan elektrik akımının oluşmasını engelleyen terliklerdir.

Antiastik Terlik Daha Çok Nerelerde Kullanılır?

Daha çok hastahane başta olmak üzere, laboratuvarlarda, elektrik sanayide ve savunma sanayisinde çalışan kişiler tarafından tercih edilen bir terlik türüdür. Sitemizde (https://www.labortekstil.com.tr) başta antiastik terlik çeşitleri olmak üzere özellikle sağlık personellerinin ihtiyacı olan birçok ürünü bulmanız mümkündür.

Antiastik Terliğin Özellikleri Nelerdir?

Elektrik akımını engellemesinin yanı sıra kaymayı engellediği için diğer terliklere oranla daha güvenlidir. Ayrıca antiastik terlikler ayakların terlemesini de önler. Rahat yapısı ile de uzun süre ayağınızın üzerine çalışsanız dahi sizi yormaz.

Antiastik Terliği Nereden Alabilirim?

Antiastik terliği alabileceğiniz birçok firma vardır. Ancak sağlığınızı düşünerek aldığınız ürünün özelliklerine dikkat etmeniz gerekir. Bu konuda hem rahatlık hem uygun fiyat hem güvenin bulunduğu sitemizden temin edebilirsiniz.

1979 yılından beri Türkiye'de medikal tekstilin öncülerinden olan firmamızda medikal tekstile yönelik birçok ürünü bulma imkânınız vardır. Geniş müşteri yelpazesi ile hem yurt içine hem de yurt dışına ürün ihraç eden sayılı firmalardan biriyiz. Sitemizde bulunan ürünler ise şunlardır: 112 ürünleri, ameliyat örtüsü, antitastik terlikler, hasta önlükleri, şeker ve diyabet ayakkabıları, veteriner hekim üniforması, temizlik ve yardımcı personel kıyafetleri.

Dijital katalog ile interneti olan mobil cihazlarınızdan ürünlerimize bakıp, istediğiniz ürünü tercih etme imkânınız vardır. Uzman ve kaliteli personelimiz, müşteri hizmetlerimiz ile de sizlerin sorularına en kısa sürede cevap verip, sizlere yardımcı olmaya çalışmaktayız. Ücretsiz kargo fırsatı ve peşin fiyatına 3 taksit kolaylığı ile sitemizden alışveriş yapabilirsiniz.

 
 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.