Mucize Doktor Oyuncuları

Mucize Doktor Oyuncuları

Mucize Doktor Oyuncuları Kimlerdir?

Türkiye’de dizi sektöründe toy gösteren çok fazla önce isimleri mevcuttur.Köy düzenleri toplumsal alanlarda daha çok mesaj veren ya da bir konuyu derinlemesine inceleyen konuları ele almaktadır. Bazen dizi oyuncularının karakterleri bazen daha ön plana çıkmaktadır. Bu karakterler bazen dizinin daha uzun soluklu olmasına neden olur. Bazen de dizide işlenen konular oyuncuların daha üstüne çıkarak diziyi sürükler.

Mucize Doktor Dizisindeki Oyuncu Kadrosu

Köyde dünyaya gelmiş bir çocuğun otizm savant sendromlu bir rahatsızlığını gizliden işlemektedir. Bu durumun hayatına katmış olduğu olumsuz yanlarını zekası ve hisleriyle yenmiştir. Tıp fakültesini birincilikle bitiren genç bir doktorun hikayesidir aslında. Bu gencin adı Ali’dir. Ali’nin hastalığını gizlemeye çalışması hikâyenin başlangıç noktası ve sonra gelen olaylardan ibarettir. Peki, bu hikayeye konu olan Ali kimdir?

Ali (Taner Ölmez)

Çocuk hayatında geçirdiği bazı sıkıntılı durumlardan dolayı babası tarafından evlatlıktan reddedilmiş bir çocuktur Ali. Hastalığını çok fazla ön plana çıkarmadan yaşamış ve daha sonra Adil hoca tarafından sahiplenen Ali hayata tutunmuştur. Abisine vermiş olduğu doktor olma sözünü de Arif Hoca sayesinde onun yardımlarıyla yerine getirmiştir. Tıp fakültesini birincilikle bitirmiştir.

Bir şekilde hayata tutunan Ali bir hastanede asistan olarak işe başlamış ve çevresiyle kurduğu dostluklarla kendine olan güvenini artırmıştır. Hastanede oluşan bu sıcak ve güvenilir ortamın kaynağı olarak gösterilen Ali harika bir aile ortamı bulmuştur.

Ferman (Onur Tuna)

Hastanedeki Genç ve yakışıklı olan bir cerrahtır. Adil Hoca’nın eğittiği 30 yaşlarında hastanenin yıldızlarından biridir. Duruşu ve konuşmalarıyla burnu havada görüntü verse de aslında onun kimsenin bilmediği bir sırrı vardır. Görüntüsü ile iç dünyasının farklı olması ve bu farkı çoğunun görememesi gizemli bir hal alır. Takındığı üslubu ve tavırları aslında asistanlarını daha iyi yetiştirebilmek adınadır. Hastanede ona duyulan ayrı bir saygı daha farklıdır hastanedeki başarılı ve kariyer sahibi ilgi duyduğu bir güzel vardır. Onun ismi Beliz’dir. Hayalleri ile örtüşen bir yapıya sahip olan bu güzeldi Umuda bir kapı aramıştır.

Nazlı (Sinem Ünsal)

Hastanede iletişim ile alakalı özel yeteneklerini kullanan ve empati kurabilme becerisini fazlasıyla sahip olan bir asistandır. Ali’nin de Sevgi beslediği cerrahi asistanı daha 20 yaşlarında olmasına rağmen hastanede gelecek vaat eden genç bir asistandır.

Yaşadığı bazı ailesel sıkıntıları kendi hayatında da yaşamamak adına erkeklere olan güvensizliğini bir türlü aşamamıştır. Güzellik olarak neredeyse kusursuz olan asistan pek fazla erkeklerle bağ kuramamıştır.

Fakat hastanede genç ve yakışıklı olan cerrahi doktoru ulaşılmaz engeli kandırmanın yollarını aramaktadır. Aslında Ferman duruşu ve yapısıyla Nazlı’yı kendine aşık etmiştir. Nazlı çoktan aşık olsa da karşı tarafa bir türlü itiraf edememiştir. Dolayısıyla nazlı Platonik bir Aşk yaşanmaktadır

Adil (Reha Özcan)

Hastanenin başhekimi 50 yaşlarında ve Aliye olan inancı dolayısıyla onun manevi babası olarak da görülebilir. Ali’yi çok fazla önemsemesi onu koruma altına almasına neden oluyor. Uzun yıllar doktorluk yapmış olması çok sayıda hastayı iyileştirmesi bu alanda önemli bir kariyer sahibi olmasına neden olmuştur. Yabancı derneklere vermiş olduğu makaleler bilime olan katkısından dolayı çevrede saygınlığını artırmıştır. Hastalarına verdiği önem onlara yaptığı iyilikler belki de iyi yürekli bir başhekim olmasına vesile olmuştur.

Oldukça sevilen bir dizi olan Mucize Doktor dizisi oyuncularıyla ve de işlediği konuyla kendini izlettirmeye devam ediyor. Hayatta bazı şeylerin hislerle de çok yakından alakadar olduğu dizide anlatılmak istenmektedir. Bazı durum da duyguların hislerin ön plana çıktığını göstermektedir. Dizede mağdur olanların hayatlarında diğer mağdurlara ne kadar fayda vereceğini konu edinen bir dizidir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.