Sabo Terlik Fiyatları Modelleri

13-08-2018 18:18
Sabo Terlik Fiyatları Modelleri
Sabo Terlikleriniz Hava Alıyor mu? 
Uzun mesai ve nöbet saatleri sonrasında ıslanmış bir çorap ve kokan ayaklarla karşılaşmak istemiyorsanız, kullandığınız terliğin deri olması çok önemlidir. Doğal deriden üretilen sabo terlikler de ayağınız sürekli hava alır. Vücudumuz oksijeni derimizden alır oksijenle beslenir ve nefes alırız ayaklarımızda derimizden nefes alır oksijenle beslenir hava almayan bir deri kokar terler ve mantar oluşumu için ortam hazırlar. Bu yüzden alacağınız ürünün muhakkak doğal deriden yapılmış olması gerekir.
Sert ve Doğal Olmayan Ürünler Nasır Oluşmasını Sağlar 
Ayağınızın sürekli sert bir terliğe ya da ayakkabıya sürtmesi nasır oluşmasını sağlar. Nasır oluşmasını engelleyen en önemli faktör ayak da belirli yerlere yapılan baskının ya da sertliğin azaltılmasıdır. Tam ortopedik terlikler kullanmanız vücuttaki ağırlığınızın ayağınıza eşit şekilde dağıtarak yükün her noktaya aktarılmasıdır. Medikal terlikler en yumuşak derilerden en kaliteli malzemelerden üretilir. Ortopedik tabanlı terlik ya da ayakkabı alacağınız zaman her iki ayağınıza da denemelisiniz. Eğer bir ayağınız diğerinden büyükse büyük olan numarayı almanız ayağınızı rahat ettirecektir. Ayakkabı ya da terlik almaya ya da denemeye gittiğinizde mümkünse ayaklarınız şiş olmasın. Şiş ayaklar hemen hemen bir numara büyür. 
Artık Ayaklarınız Kokmasın 
Pamuklu çoraplar çoğu zaman hayat kurtarır ayağınızın terlemesini azaltır oluşan terinizi emer. Sentetik ve naylon içeren çoraplarınız zamanla ayağınız da terlemeler ve mantarlar oluşturur. Ucuz alacağınız sabo terlik ya da ortopedik ayakkabı sizi daha büyük ilaç masrafına sokacaktır. Mümkünse birkaç çift terliğiniz olsun nedeni ise sürekli terleyen ayaklarınızın kurmaya ve dinlenmeye nasıl ihtiyacı varsa terliklerinizin ve ayakkabılarınızın da kurumaya ve dinlenmeye ihtiyacı vardır. İki çift bulunduracağınız terlik ya da hastane ayakkabılarınızı bir gün değişerek kullanın ve açık alanda kurumaya ve havalanmaya bırakın.
 
 
 
 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.