Sabo Terlik Modelleri

04-05-2020 01:24
Sabo Terlik Modelleri

Sabo Terlik Modelleri 

Sabo terlik modelleri hakkında bilgi vermeden önce Sabo Terliklerin ne olduğuna değinmek gerekirse eğer; Sabo Terlik hakkında, verilen bilgiler arasında anatomik bir yapıya sahip oluşudur. Uzun süre ayakta durmak zorunda olan sağlık çalışanları için gayet anatomik ve rahattan öte denilecek seviyede ve ayakları yormayan özelliklere sahip kaliteli terliklerdir.

Gün boyu ayak da çalışmak zorunda olan sağlık çalışanlarının ayak sağlığı için anatomik, ayakları yormayan, terletmeyen özelliklere sahip bir terlik ya da ayakkabı tercihi yapmak zorunda olduklarından dolayı bu tercihlerini Sabo terlikten yana kullanmışlardır. Doktoru, hemşiresi, teknisyeni, ATT’si için en ideal terlik modelidir. Kaliteli ve hassas dokusu sayesinde ayakları yormadan gün boyu sağlıklı bir şekilde muhafaza etmektedir.

Labor Medikal Tekstil Kimdir?

Ülkemizde hastane sayıları ve sağlık çalışanlarının sayısı hızla artmaktadır. Bununla beraber medikal tekstil ürünlerine olan ihtiyaç da artış göstermektedir. Her türlü medikal ürünlerin satışının yapıldığı bir firma olan Labor Medikal Tekstil 1979 yılından bu yana hizmet vermeye devam etmektedir.

Ürünlerinde kaliteyi yakalamış olan Labor Medikal Tekstil, ISO ve CE belgelerine de sahip olarak başarı ve güvenini ikiye katlamıştır. Dünya kalitesi standartlarında ürün üretmeyi başaran bir firma olarak hizmet veren Labor Medikal Tekstil, internet üzerinden de her türlü satışı yapmaktadır. Her Türlü ödeme imkânı dahilinde ücretsiz ve güvenilir kargo ile hizmet sunmanın gayretinde olan bir firmadır. En kaliteli ürünlerin satışını yapan Labor Medikal Tekstil, müşterilerinin güvenini kazanarak her geçen gün daha da büyümeye devam etmektedir.

Firmanın Hangi Hizmetleri Bulunmaktadır?

Labor Medikal Tekstil olarak birçok ürüne ev sahipliği yapan firmanın şu hizmetleri mevcuttur;

  • ATT çalışanları için 112 ürünleri,
  • Doktorlar için Doktor önlükleri,
  • Sağlık çalışanları için Sabo terlik modelleri,
  • Her türlü desenli önlükler,
  • Ameliyat hane çalışanları için gerekli olan nöbet takımları ve diğer bütün ürünler,
  • Ameliyat için ameliyat örtüleri,
  • Antistatic terlik çeşitleri,
  • Hemşireler için önlük ve diğer ürünler,

Papillon anatomik terlik çeşitleri ve sağlık adına akla gelebilecek her türlü ürünlerin satışı ve hizmeti yapılmaktadır.

Sabo Terlik Kullanım Alanları Nelerdir?

Anatomik özelliği sayesinde ayakları yormayan Sabo Terliklerin kullanım alanları oldukça fazladır.

  • Hemşireler başta olmak üzere,
  • Doktorlar,
  • Anestezi uzmanları,
  • Teknisyenler,
  • ATT çalışanları,

Hizmetliler ve hastanede çalışan bütün personel bu terlikleri kullanmaktadır. Bunların dışında ise:

  • Ayak rahatsızlığı olan hastalar,
  • Ev ortamında ev hanımları,
  • Okul ve resmî kurumlarda çalışan hizmetliler,

Resmi sektörde de tercih edilen sabo terlikler, ayakları dinlendiren ve sadece sağlık çalışanları değil her kesimin rahatlıkla tercih edebileceği özelliklere sahiptir.

Sabo Terlik Özellikleri Nelerdir?

Sabo terliklerin en önemli özelliği arasında anatomik oluşu yer almaktadır. Her yönden rahat bir kullanıma sahip olan Sabo terliklerin terletmeyen özelliği de göz ardı edilemeyecek özelliklerindendir. Uzun süre ayakta duran kişinin ayaklarını yormadığı gibi dinlendirir. Ayaklar açısından dinlendirici özelliğe sahip olan terlikler kullananlar açısından çok faydalıdır. Garantili bir üründür. Garantili oluşu da kaliteli oluşunun bir göstergesidir. Bay- Bayan her türlü çeşit ve modelleriyle ayakların rahatlığını düşünenler için ideal bir tercihtir.

Sabo Terlik Modelleri Nelerdir?

Sabo terlik modelleri oldukça çoktur. Sabo terliklerin modellerini şu şekilde saymak mümkündür:

  • Yüksek topuk sevenler için Yüksek Topuklu Sabo Terlik,
  • Dolgu sevenler için Dolgu Topuk Sabo Terlik,
  • Normal yükseklikte Sabo Topuklu Terlik,
  • Ankara modeli Sabo Terlik Ankara,
  • Sabo Terlik Panda Modeli,
  • Ahşap severler için Tahta Sabo Terlik ve Tahta Tabanlı Sabo Terlik,
  • Deri giymek isteyenler için Hakiki Deri Sabo Terlik,
  • Sabo Terlik Bayan Çiçekli Labor Hava Tabanlı Terlik Modeli,

Hemşirelere özel tasarlanmış Dolgu Topuk Hemşire Terlikleri ve her türlü Tahta Terlik Modelleriyle sağlık alanı başta olmak üzere bütün insanlara hizmet vermeye devam eden Labor Medikal Tekstil, ürünlerindeki kaliteyi ve memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Sabo Terlik Fiyatları Nasıldır?

Sabo terlik modelleri, farklı kullanım alanlarıyla beraber fiyat farkını da ortaya koymaktadır. Ürünlerin fiyatları hakkında net bir bilgiye sahip olmak isteyenlerin Labor Medikal Tekstil’in internet adresini ziyaret etmeleri gerekmektedir. Ürünlerin modellerine ve çeşitlerine göre fiyat değişkenliği göstermektedir. Herkesin zevkine ve tercihine hitap eden modellerin görselini görmek isteyenlerinde Labor Medikal Tekstil sayfasını incelemesi en mantıklı olanıdır.

En Çok Satış Yapan Ürünler Hangileridir?

Labor Medikal Tekstil ürünleri içerisinde en çok satılan ürünlerin başında Sabo Terlikler gelmektedir. Ardından Hâkim Yaka Doktor Önlüğü ikinci sırayı takip etmektedir. Sabo terlik modellerinden olan Panda da en çok tercih edilenler arasındadır.

Desenli tek üst model önlük, Tesettür Hakim Yaka Önlükler, Doktorların tercihi mutlu doktorlar yazılı üst önlük, Sabo Terlik Bayan Çiçekli Labor Hava Tabanlı terlik tipleri, Terikoton kumaştan üretilmiş olan ameliyat önlüğü, siyah kalp ritmi desenli erkek doktorların tercihi olan üst giyim, doktorların en çok tercih ettiği önlük modellerinden biri olan kısa kol önlükler ve tesettürlü hemşire önlükleri de en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.

Vitrinde Ne gibi Ürünleri Bulunmaktadır?

Labor Medikal Tekstil’in vitrininde yer alan ürünler arasında logo tasarımından tutun da Atatürk imzalı cerrahi forma, mutlu doktorlar yazılı forma, siyah kalp ritmi modeli forma, hayvanlar alemi desenli forma, elastik ve likralı nöbet önlükleri, Alpaka ve Terikoton kumaş özelliğine sahip hakim yaka önlükler, farklı desen türlerinde üst model formalar, Tesettür uzun hakim yaka önlükler, ameliyat hane için her renkte bulunan üst forma, Sabo hayvan figürlü ve çiçek desenli terlik modelleri ve daha birçok ürün vitrinde müşterilerini beklemektedir.

 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.