Sabo Terlik Modelleri Desenleri Fiyatları

14-09-2018 12:04
Sabo Terlik Modelleri Desenleri Fiyatları

Anatomik Terlik Nedir?

Ayağınızın yapısına uygun ve doğru noktalara basınç yaparak ağırlığı emen terliklere anatomik terlik denir. Her terlik her ayağa uymayacağı için ayağınıza en uygun terliği almanız veya sadece en güvenilir markaların ürettiği sağlıklı terlikleri kullanmanız gerekir. Özellikle uzun süre ayakta kalan kişiler için çok faydalı olan anatomik terlikler, gün sonunda ayaklarınızın ağrımasını engelleyerek yaşam konforunuzun da artmasını sağlarlar.

Sabo Terlik Modelleri Desenleri Renkleri Nelerdir?

Sabo Terlik Modelleri

*Dolgu topuk sabo terlik

*Hemşire terlikleri

*Medikal terlik modelleri

*Çicekli sabo terlik

*Desenli sabo terlik

*Hakiki deri sabo terlik

*Topuklu hemşire terliği

*Tahta sabo terlik

*Antistatik temiz oda ve ameliyathane kaymaz taban terlik

*Tahta topuklu sabo terlik

*Yüksek topuklu sabo terlik

*Medikal terlik modelleri

*Anatomik terlik fiyatları medikal

*Klasik sabo terlik

*Tahta sabo terlik denilince akla ilk Labor sabo terlik gelir ama fiyatlarının çok yüksek olması sebebiyle artık Türk malı üretimlerimde aynı kaliteyi yakalamıştır.

*Çocuk sabo terlik modellerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayıda teşekkür ederiz.

En Rahat Anatomik Terlik Nereden Alınır?

Labor Tekstil tarafından beğeninize sunulan Papillon terlikler, deriden üretilmektedir. Tamamen el işçiliği ile üretilmesinden dolayı çok değerlidir. Anatomik olan bu terlikler ile tüm gün dolaşsanız veya ayakta dursanız dahi ayağınızın doğru yerlerini kavrayacağı için yoğun bir yorgunluk yaşamazsınız.

Papillon terliklerin onlarca farklı modeli bulunmaktadır. Giysilerinize veya sevdiğiniz renklere göre farklı tasarımlar arasından tercihlerinizi yapabilirsiniz. Taban ağrısından şikâyet eden veya yaşlandığı için artık fazla ayakta duramayan kişilerin Papillon Terlik kullanımı sonrasında rahatladıkları bilinmektedir. Hareket kabiliyetinizin en az 3 kat atmasını ve aldığınız terliğin uzun yıllar dayanabilmesini istiyorsanız Papillon terliğe bir şans vermenizi tavsiye ediyoruz.

Papillon Terliklerinin Faydaları

Rahat yaşam için üretilen bu terliklerin, halk arasında topuk dikeni olarak bilinen hastalığın tedavisi için hekim tavsiyesi ile kullanıldığını biliyor muydunuz? Topuk dikeninin kişide çıkış sebebi yaşlılığa veya kemik erimesine bağlı olarak ortaya çıkan kemik zayıflığıdır. Zaten zayıflamış kemikler uzun süre ayakta durdukları zaman bu ağrıya dayanamazlar ve topuk bölümünde inanılmaz bir ağrıya sebep olurlar. Bu hastalığın tedavisi için kişi derhal anatomik olmayan ayakkabılarından kurtularak, Papillon veya aynı kalitede farklı bir ürün kullanarak ağrılarına son verebilir. Topuk bölgesi özel olarak tasarlanmış olan Papillon terlikleri, kemiğin üzerine binen basıncın yarısını emerek yok eder. Topuk dikeni yaşlıların haricinde fazla kilolu ve hareketsiz kişilerde de sıklıkla görülmektedir. Bu kişilerde zamanla tendon zedelenmesi de ortaya çıkabilir, bu noktalara gelmemek için sıkı bir diyet tedavisi uygulanmalı ve bunun yanında yardımcı tedavi yöntemi olarak da Papillon terlikleri kullanılmalıdır.

Anatomik Papillon Terlikleri

Terlikler ilk günlerde ayaklarınızı rahatsız edebilir, bu durum terliğin ayağınıza uyumsuz olmasını değil tam tersine ayağınızın terliğe uyum sağlamaya çalıştığını gösterir. Zira hayatınız boyunca muhtemelen anatomik olmayan ayakkabılar giydiğiniz için ilk günlerde özellikle ayak tabanlarınız bu terlikleri garipseyecektir. Zamanla alışarak gerçek konforun hazzını siz de yaşayacaksınız.

Herhangi bir hastalığa sahip olmasanız bile anatomik terlikleri giymeye gayret gösterin. Büyüklerimizin de dediği gibi ayak, tüm hastalıkların başıdır. Ayağınıza iyi bakarsanız birçok olası hastalığı zaten başından yok edersiniz.

En rahat anatomik terlik nereden alır diye soran okurlarımıza Labor Tekstili öneriyoruz. Onlarca farklı modelin arasından zevkinize göre dilediğinizi seçerek ürününüzü satın alın. Herhangi olumsuz bir durumda 2 hafta içerisinde ürünü iade edebiliyorsunuz.

papillon ortopedik terlik

Bayimiz Olmak İstermisiniz?

Sabo terlik bayileri bütün sabo çeşitlerini bulunduran 20 metrekareden fazla alana sahip geniş vitrinli mağazalardır. Bazı müşteriler ürünlerini deneyerek görerek almak ister sizde Labor dan alacağınız bayilik ile bulunduğunuz ilde ya da ilçede sabo terlik ya da hemşire forması, doktor önlüğü gibi ürünlerin satışını yaparak para kazanabilirsiniz. Ayrıca hastane personellerinde artık bayii gibi çalışıp kendisine ek gelir elde etmektedir.

 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.