Tahta Sabo Terlik Modelleri

04-10-2019 15:49
Tahta Sabo Terlik Modelleri

Tahta Sabo Terlik Modelleri 

Müşterilerimiz arasında bulunan doktorlar, hemşireler ve genel sağlık çalışanlarını düşünerek ürettiğimiz ürünlerimizden olan tahta sabo terlik modelleri alanında geniş bir hizmet sunmaktayız. Diğer ürünlerimiz arasında bulunan hemşire üniformaları, scrubs doktor formaları, önlükler ve bandanalar vardır. Bir sağlık sektörü çalışanı için gerekli olan tüm malzemeleri internet sitemiz üzerinden satmaktayız. Kaliteli hizmetlerimizden faydalanmak, daha fazla bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilir, iletişim kısmından bizlerle irtibat kurarak detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Ortopedik ve Sabo Terliklerin Sağlığa Faydası

Deri üründen imal edilen, tahta tabana sahip sabo terliklerimiz, kullanıcılarının ayağını terletmeden hava almasına imkân tanımaktadır. Alt kısmının tahta olması olası bir elektrik kaçağından korunmasını da sağlamaktadır. Uzun saatler ayakta çalışan kişilerin tercih ettiği tahta tabanlı terliklerimizin iç kısmı tam ortopedik tabanlara sahiptir. Böylelikle uzun süre ayakta duran kullanıcılarımız, ayaklarının yorulduğunu eskiye nazaran daha az hissetmektedir. Ortopedik tabanlarımızın bir diğer artısı, zaman içinde ayakta oluşabilecek sağlık problemlerinin de rahatlıkla önüne geçmeyi sağlamaktadır.

Erkek Tahta Sabo Terlik Çeşitleri

Deriden ve çam ağacından yapılmış olan erkek sabo terliklerimizdeki renk çeşitliliğimiz siyah, beyaz ve kırmızıdan oluşmaktadır. Erkek terliklerimizde ayak numaralarımız 40 ile 44 arasındadır. Ürünlerimiz arasında beğendiğiniz ve tercih ettiğinizi internet sitemizden sipariş verebilir ya da Ankara’daki satış ofislerimizden de satın alabilirsiniz. Kaliteli ürünlerimize ulaşmak için yapmanız gereken sitemizdeki üyelik formunu doldurduktan sonra beğendiğiniz rengi ve numarayı seçerek ürünü sepetinize ekleyerek ödeme aşamasına geçmektir.

Kadın Tahta Sabo Terlik Çeşitleri

Kadın tahta tabanlı ortopedik sabo terliklerimizde renkler kırmızı, siyah ve beyaz olarak çeşitlenmektedir. Müşterilerimizin her zaman en kaliteli hizmeti almasını sağlamak amacıyla stoklarımızı

güncel tutuyoruz. Terliklerimizde ayak numarası 35 ile 41 arasında değişmekte ve her ayak tipine uygun olarak üretilmektedir. Kaliteli tabanlarımız sayesinde ayaklarınızın uzun saatler boyunca ayakta durmanıza rağmen eskisi kadar ağrımadığını fark edeceksiniz. Sitemizden yapacağınız satın alımlarda, bütün ücreti bir anda ödemek yerine taksit imkanlarımızdan da faydalanarak, düşük ücretlerle terliklerinize sahip olabilir ve bu konforu yaşayabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.