Tesettür Hemşire Forması

Tesettür Hemşire Forması

Tesettür Hemşire Forması 

Tesettür Hemşire Forması, hastanelerde tercih edilen uzun forma türüdür. Kullanım kolaylığı ve rahatlığı sayesinde tesettürlü forma isteyenlerin bir numaralı tercihidir. Gün boyu koşuşturma içerisinde, stres ve yoğun bir tempoda geçen hemşireler için rahat giyimli formalar ve önlükler çok büyük önem kazanmaktadır. Ter kokusu barındırmayan özelliklerdeki kumaşlardan üretilen forma ve önlükler hemşireler ve doktorlar için en ideal kıyafetlerdir.

Labor Medikal Tekstil Nasıl Bir Firmadır?

1979 yılında hizmet sağlık sektöründe hizmet vermeye başlayan Labor Medikal Tekstil, hizmet sektöründe çok önemli bir yere sahiptir. Türkiye’de ki hastane ve bütün sağlık kuruluşlarına her türlü sağlık ürünleri üreten bir firma olarak ön plana çıkmıştır. Göstermiş olduğu başarılar ve üretmiş olduğu ürünler ISO ve CE kalitesi standartlarındadır. Garantili ve kaliteli üretimi kendine hedef belirleyen firma, bu yolda birçok başarılara imza atmıştır. Her türlü sağlık çalışanı için ele almış olduğu muhteşem tasarımlarıyla herkesin zevkine ve gönlüne hitap edecek şekilde ürünler ortaya çıkarmayı başarmıştır.

Labor Medikal Tekstil, sağlık alanlarına en çok hizmet yetiştiren firmaların başında olmakla beraber kaliteli ürünler ortaya çıkarmasıyla da müşterilerinden tam puan almıştır. Sosyal medya üzerinden de ücretsiz kargo ve kapıda ödeme imkanı da dahil her türlü ödeme kolaylığı ve güvenilir kargoyla hizmetini sürdürmektedir.

Labor Medikal Tekstil’in Ne gibi Hizmetleri Bulunmaktadır?

Labor Medikal Tekstil, her türlü sağlık çalışanını kapsayacak şekilde tasarımlar ortaya koyarak her türlü ürün üretmeyi başarmıştır. Ürünlerindeki çeşitlilik ve model de sağlık çalışanları açısından talep gören ürünler arasına girmektedir. Acil Servis çalışanları için, hemşireler için, doktorlar için, teknisyen, pratisyen, anestezi uzmanları için, hastanede farklı görevleri icra eden memurları için her türlü model ve çeşitlilikte ürün üreten bir firmadır. Formasından önlüğüne, bonesinden şapkasına, terliğinden, hastane yatak örtülerine varana kadar her türlü hizmetleri bulunmaktadır.

Labor Medikal Tekstil ‘in Vitrininde Ne gibi Ürünleri Vardır?

Labor Medikal Tekstil firması olarak vitrine sayısız ürün çıkarmaktadır. Hem sosyal medya alanından görsel olarak hem de normal satış yaparak sağlık kurumlarına sınırsız hizmet sunmaktadır. Vitrinde ön plana çıkmış ürünlerden bazıları şunlardır;

  • Atatürk hayranları için Atatürk imzalı üniforma,
  • Sağlık amblemlerinden biri olan kalp ritmi desenli Formalar,
  • Farklı yazı ve desenlerde forma ve üst kıyafetler,
  • Herkesin ayağına uygun beden ve modellerde terlikler,
  • Çiçek desenli rengarenk formalar,
  • Hayvan figürleriyle süslenmiş forma ve üst kıyafetler,
  • Çiçekli ve hayvan desenli terlik modelleri,

Her renkten ameliyat forması ve üst kıyafeti olmak üzere her türlü tercihe açık ürünleri bulunmaktadır.

Ne Tür Önlük ve Terlik Çeşitleri Vardır?

Her kurumda çalışan memur ve işçilerin giymiş oldukları farklı renk ve modellerde giysiler mevcuttur. Hızla büyüyen ve gelişen sağlık alanında da bu ihtiyaç hasıl olmuş durumdadır. Labor Medikal Tekstil, her türlü sağlık çalışanları için kollarını sıvayarak farklı güzelliklerde tasarımlar ortaya çıkarmıştır.

Ortaya koymuş olduğu kalite, güven ve başarı sayesinde müşterisinin takdirini kazanan firma, ürünlerindeki çeşitlilik ve modelleriyle de her türlü kurum ve kişilere hitap etmeye çalışmaktadır. Önlük ve terlik çeşitlerinde göstermiş olduğu çeşitli sunumlar başarıyla sonuçlanmış ve müşterinin takdirini toplamıştır. Her türlü terlik ve önlük çeşitlerine ulaşmak isteyenlerin sosyal medya üzerinden Labor Medikal Tekstil’in resmi adresini ziyaret edip görsel olarak yerinde inceleme ve tercih yapmaları daha uygundur.

Tesettürlü Hemşire Forması Nasıldır?

İş kıyafetleri üzerinde çalışan sayısız firma bulunmaktadır. Bunlardan biri olan Labor Medikal Tekstil, İş kıyafetleri sektöründe en çok tutulan ve güven kazanan firmalardan biridir. Tesettür Hemşire Forması üretimi yanında birçok çeşit ve kalitede ürün üretmektedir.

Tesettürü seven hemşire ve doktorlara hitap eden forma çeşitleri genellikle hâkim yaka, uzun kol ve uzun önlük şeklinde tasarlanmış olup tesettürlüler için güzel bir seçenek olmuştur. Kumaşların sahip olduğu esneklik ve teri önleme özelliğiyle de çok tercih edilen ürünler sıralamasında yerini almaktadır.

Sadece üstlük olarak üretildiği gibi takım olarak da üretimi yapılan tesettür formaları, iş alanında kullanımı oldukça rahat ve görsel olarak da şık durmaktadır.

Tesettürlü Hemşire Formasının Özellikleri Nelerdir?

Tesettür Hemşire Forması, çalışma şartları göz önünde bulundurularak üretilmiştir. Tesettür formasının özellikleri arasında şunlar sıralanabilir:

  • Likra kumaşlardan üretilerek çalışanların daha rahat hareket etmesini sağlamaktadır.
  • Alpaka ve teri koton kumaşlarından üretilen tesettür formaları da bulunmaktadır.
  • Beyaz, lacivert, yeşil, desenli, çiçekli, hayvan resimli vb.… renklerde bulunmaktadır.
  • Hâkim yaka, zarf ve kare olacak şekilde tasarlanmıştır.
  • Uzun kollu ve tunik boyları vardır.

Üründe kullanılan kumaşların teri önlemesi ve kokuyu hapsetmesi de çalışanlar açısından önemli bir özelliktir.

Tesettürlü Hemşire Formasının Modelleri Nelerdir?

Tesettürlü ürünlerinde tercih edilmesi hem firma açısında hem çalışanlar açısından önemli bir seçenek olmuştur. Müşterinin zevkine ve ihtiyacına göre üretim yapan Labor Medikal Tekstil’in Tesettür üzerine ortaya koyduğu tasarımları ve modelleri şunlardır:

  • Tesettürlü Hemşire Forma modelleri,
  • Tesettürlü Doktor Forması modelleri,
  • Hemşire terikoton özellikli takım modelleri,
  • Tesettürlü hemşire hâkim yaka modelleri,
  • Tesettürlü doktor hâkim yaka modelleri,
  • Hayvan desenli tesettür hemşire forması modelleri,
  • Alpaka ve terikoton kumaşlarından üretilen takım ve üst giysiler,
  • Kedi desenli forma modelleri,
  • Kelebek desenli forma modelleri,

Alpaka ve terikoton pantolon modelleri olmak üzere her türlü tasarım ürünleri bulunmaktadır.

Tesettürlü Hemşire Formasını Fiyatları Nasıldır?

Tesettür Hemşire Forması fiyatları rengine, kullanılan kumaş özelliğine, modeline ve türüne göre değişmektedir. Uzun kollu modeller farklı fiyatta iken tunik tarzı olanların fiyatları farklıdır. Fiyatlar hakkında daha net bir bilgi için Labor Medikal Tekstil’in sosyal medya üzerinden hizmet veren adresi ziyaret edilebilir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.